Thursday, August 14, 2014

Torch Browser...

Torch Browser... 

Assalamualaikum...
 mlm nei ..aq nak kongsi pasal Torch Browser yg aq pakai ...setakat nie yg nie lah paling best aq pakai...
boleh download video dgn mudah..
boleh share n search dgn cepat..
boleh download file torrent..
dan boleh ubah theme facebook..

download << TORCH BROWSER

korg cube lah dulu ...senang sikit nak main blog hehehe







Wednesday, August 13, 2014

how to get subtitles for movies

Assalamualaikum...
how to get subtitles for movies :)


Click << for subtitle website





TEAM BLOGGER SUPPORT GAZA

Assalamualaikum ,,,
korg jom join segmen nie.. SupportGaza Click << to join


Kita di sini Islam ......... Kalian di sana Islam

Ibubapa kalian......................... Ibubapa kami
 
Anak kalian.................................... Anak kami

Kehidupan kalian......... Kehidupan kami

Tanah Air kalain.............. Tanah Air kami

"Cubit paha kanan paha kiri terasa juga"

Itulah Islam

jom korng kita boikot setakat yg kita mampu .... bayangkn lah ank2 yg mati itu anak2 kita ... yg pelurunya datang dari bantuan kita atas produk2 yg kita tak ketahui,..
InsyaAllah sama2 lah kita ..Semoga Allah pemudahkan 
Aamiin Ya Allah














Tuesday, August 12, 2014

How to Change the Logon Screen on Windows 7 and how to hide your file... :)


Assalamualaikum ... 
hari ini ...aq nak kongsi utk korg yg tak tahu lagi lah pasal nak tukar background at start up and hide file... kalau yg dah tahu tu bagus lah nie just nak share je huhuhuu ...


click here to download < software yg di gunakan ,,harap baguna utk semua ..da  : D




Monday, August 11, 2014

Folder Lock

Assalamualaikum ..folder lock ...sesuai digunakan untuk penyimpan fali2 yg penting or peribadi korang... sngat mudah digunakan ... korg boleh download kat torrent,, da